joi, 1 martie 2012

Miami - Portland

sub 196





Miami Heat a deschide a doua a sezonului cu o excursie în întreaga ţară pentru a juca Portland Trailblazers. Portland a jucat la Denver noaptea trecută şi a fost bătut de 9 puncte de notare doar 95 împotriva unuia dintre cele mai grave de apărare din liga în Denver.



De căldură s-au stabilit în calitate de concurenţi serioase şi, în opinia mea, cea mai buna echipa din liga. Ei pot juca de apărare în cazul în care doresc acest lucru, şi au făcut un loc de muncă decent în prima jumătate a sezonului. Ca abordări timp Crunch, mă aştept să văd această echipă se intensifice un alt gradaţie pentru a asigura un # 1 de seminţe de timpuriu. Ei au terminat în prima jumătate a castigat 9 din 10 jocuri şi deţine toate, dar două dintre aceste adversari la sub 100 de puncte. Ei au, de asemenea, a procedat să deţină 5 din aceste echipe sub 90 de puncte! Aceasta este o statistica incredibil pentru o echipa care are puterea de foc atât de mult ofensivă şi într-adevăr nu "trebuie" pentru a juca de apărare în cazul în care nu doriţi să. Sunt marja medie de victorie în termen, care a fost un uluitor 17 PPG. Nemaiauzit în NBA.



Cele Trailblazers au fost înainte şi înapoi, tot anul castiga si a pierde fără urme reale. Lor cea mai castigatoare este de 3 jocuri, cea mai lunga lor dungă pierde este de 3 jocuri. Acesta arată că nu au un lider real şi nu au identitate, fie ofensiv sau defensiv. Ei au fost foarte bune la domiciliu permite doar 93 PPG, şi de căldură permit doar 94 PPG pentru sezonul.



Ma astept la un efort pe deplin frumos defensivă de la ambele echipe in seara asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu