joi, 8 martie 2012

Frederico Gil - Rhyne Williams


ATP - prima rundă de Indian Wells (Statele Unite ale Americii)

Frederico Gil este de fapt în poziţia 86 în clasamentul ATP, în timp ce adversarul său în acest meci Rhyne Williams se află în poziţia de 427th.

Diferenţa dintre aceste două jucatori este foarte mare, în ciuda faptul că acest lucru nu este dovedit încă de la aceşti doi jucători nu s-au jucat unul împotriva celuilalt.

Frederico Gil are o experienta foarte mare pe umerii lui ca s-au jucat chiar împotriva unor jucători de top în timp ce Rhyne Williams este foarte tanar si de a fi doar 20 de ani, el încă nu a câştigat suficientă experienţă pentru a juca la acelaşi nivel cu aceşti jucători de nivel înalt.

În opinia mea Rhyne Williams ar avea într-adevăr greu să joace în acelaşi mod pentru întregului meci, astfel cred că Frederico Gil ar fi foarte uşor să profite de faptul că prin ruperea de adversarul său, care este destul de slab pentru jucătorul portughez.

În această situaţie, cred că Frederico Gil nu va fi deloc dificil, în acest stadiu incipient al Indian Wells asa ca ia bolnav Frederico Gil cu handicap in seara asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu